10 JULKLAPPSTIPS FÖR GOLFÄLSKAREN!

10 Julklappstips för golfälskaren!

Vi vet hur det är, vintern är i full gång och vårens första tee-time känns extremt långt bort. Nu har vi tagit fram en lista med 10 julklappstips till dig som vill skämma bort dina nära och kära med en julklapp som mildrar saknaden efter golfen!

För en golfälskare brukar våra svenska vintrar vara synonymt med både vemod och avsaknad. Att få greppa sin driver, att pegga upp sin nyinköpta golfboll eller att ta ut svängarna med en färgsprakande golfpiké i sommarvärmen känns långt borta när man kollar ut genom fönstret och ser snö så långt ögat kan nå. Därför har vi tagit fram en inspirerande lista med 10 julklappstips som förhoppningsvis kan inspirera våra passionerade golfälskare inför nästa säsong!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GOLFÄLSKAREN!

1. Golfvagn 3 hjul compact inesis

Perfekt golfvagn på tre hjul som ger ökat stabilitet på banan, oavsett om du använder en bärbag eller vagnbag. Med ett justerbart och ergonomiskt handtag kan du enkelt ställa in handtaget efter din längd eller andra preferenser för att minska belastningen när du ska orka alla 18 hål. Golfvagnen fälls enkelt upp och ihop med ett enda knapptryck så att du inte behöver spendera onödigt mycket tid på parkeringen, dessutom minskar du belastningen på kroppen genom att använda en golfvagn på tre hjul istället för två!

GOLFVAGN 3 HJUL COMPACT INESIS
GOLFVAGN 3 HJUL COMPACT INESIS
BÄRBAG MED STATIV GULF ULTRALIGHT SVART INESIS

2. Bärbag med stativ gulf ultralight svart inesis

Är du golfaren som föredrar en klassisk bärbag hellre än att kryssa runt mellan hålen med en vagn? Då kan vi rekommendera denna bärbag med stativ, perfekt för dig som vill ha en flexibel bag t kan ställas lite vart som helst på banan (ja, bortsett från green och tee då). Med denna bärbag från vårt eget golfmärke Inesis får du en ultralätt golfbag på 1,5 kg med vadderade axelband och plats för sju klubbor, och självklart kan du också transportera bagen på vagn om du skulle tröttna på bärandet. 

3. Golfboll distance 100 12-pack vit inesis

Alla vill ha prisvärda och bra golfbollar, för låt oss vara ärliga - det är inte alltid man kommer tillbaka till klubbhuset med samma antal bollar man slog ut med. Vad passar då bättre än ett 12-pack av våra klassiska DISTANCE 100-bollar som dessutom är framtagna för att minska bollens miljöpåverkan! Dessa golfbollar ger en fast känsla med en klart måttlig green-kontroll samtidigt som det yttre surlyn-skalet ger ett tåligt skydd vilket ökar livslängden för bollen.

GOLFBOLL DISTANCE 100 12-PACK VIT INESIS
GOLFBOLL DISTANCE 100 12-PACK VIT INESIS
GOLFBOLL DISTANCE 100 12-PACK VIT INESIS
GOLFSET 100, 7 KLUBBOR HÖGERFATTNING STORLEK 1 INESIS

4. Golfset 100, 7 klubbor högerfattning storlek 1 inesis

Golf kan vara en förrädisk sport som ibland tänjer på tålamodet lite väl mycket. På Decathlon vill vi hjälpa dig att komma igång med golfandet utan att du ska behöva tappa humöret alltför många gånger, även om vi såklart vet att det är lättare sagt än gjort! Med detta set på 7 klubbor (driver, hybrid, tre järnklubbor, sandwedge samt putter) kommer du enkelt igång med ditt golfande då både trä- och järnklubbor är framtagna för att du ska kunna få ett ordentligt lyft på bollen redan på din första runda. Driver, hybrid och järnklubbor är tillverkade i grafit vilket gör dom avsevärt mycket lättare än ett set med klassiska järnklubbor, perfekt för dig som precis börjat spela och vill fortsätta utvecklas i lagom takt.

5. Golfhandskar par för kallt väder cw herr svart inesis

Att spela golf i Sverige kan vara alldeles, alldeles underbart. Men om vi ska ärliga, det kan vara både kallt, blåsigt, blött och allmänt ruggigt vissa dagar också. Med dessa handskar i fleece och mocka kan du enkelt hålla dig varm om händerna under rundorna där vädret kanske inte visar sig från sin bästa sida, självklart utan att kompromissa med varken greppkänsla eller komfort runt klubbskaftet!

GOLFHANDSKAR PAR FÖR KALLT VÄDER CW HERR SVART INESIS
GOLFHANDSKAR PAR FÖR KALLT VÄDER CW HERR SVART INESIS
GOLFHANDSKAR PAR FÖR KALLT VÄDER CW HERR SVART INESIS
10 JULKLAPPSTIPS FÖR GOLFÄLSKAREN!
REGNJACKA GOLF RW500 HERR MARINBLÅ INESIS

6. Regnjacka golf rw500 herr marinblå inesis

Regn är (på gott och ont) en naturlig del av golf. Att bli blöt och kall behöver dock inte vara en naturlig del av dina golfrundor! Med denna regnjacka från vårt eget varumärke Inesis håller du dig både torr och varm under rundan samtidigt som den är framtagen för att ge dig optimal komfort och rörlighet ända fram till 18:e hålet. Jackan tål kraftigt regn i hela fyra timmar, med andra ord behöver du inte vrida upp tempot när du börjar se mörka moln i takt med första utslaget!

GOLFBYXA MW500 HERR SVART INESIS

7. Golfbyxa mw500 herr svart inesis

Våra dedikerade designers (som självklart består av passionerade såväl som nyfikna golfspelare) har tagit fram denna golfbyxa som är optimerad för både träningsrundor och tävlingsspel i mildare väder. Med ett stretchigt och bekvämt tyg i elastan får du ett par sköna golfbyxor som andas komfort och rörlighet, optimalt för temperaturer mellan 10–20 °C!

GOLFKLOCKA APPROACH S12 SVART GARMIN

8. Golfklocka approach s12 svart garmin

Ibland behöver man helt enkelt lite hjälp på traven när det kommer till avståndsmätning på golfbanan. Ska du välja järnsjuan som du litar kompromisslöst på, eller vågar du kanske plocka upp järnfemman och gå mot flaggan? Med denna golfklocka från Garmin får du avståndsmätning till både green, hinder, lay-ups och doglegs samtidigt som du också kan föra din score genom inbyggd slagdetektion. Totalt har du 42 000 golfbanor över hela världen inprogrammerade i denna golfklocka, och självklart kan du enkelt uppdatera samtliga banor helt gratis!

PUTTMATTA WELLPUTT MAT 4 M GRÖN WELLPUTT

9. Puttmatta wellputt mat 4 m grön wellputt

Med denna smarta puttmatta från WellPutt får du fler än 50 övningar som gör dig redo för kommande golfsäsong! Puttmattan är testad och godkänd av golfcoachen och puttränings-experten Cameron McCormick. Gör stora framsteg i din puttning med hjälp en mängd progressiva och anpassningsbara puttövningar på tre olika nivåer: nybörjare, avancerad och expert/proffs.

Avståndsmätare laser 900 inesis

10. Avståndsmätare laser 900 inesis

Denna avståndsmätare från vårt eget golfmärke Inesis är framtagen för dig som spelar på en hög nivå och är redo för att höja ditt spel ytterligare ett snäpp. Avståndsmätaren faställer snabbt avståndet vill veta, oberoende av om du föredrar med eller utan lutningskompensation. Med flera smarta funktioner kan du enkelt ställa in avståndsprioritering för flaggan samtidigt som du får en bekräftelse på varje genomförd mätning genom att mätaren vibrerar.

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Max

Vandrare och golfälskare

Aktiva i dagar i svensk natur är det bästa jag vet, oavsett om det handlar om vandring, camping, paddling eller fiske. Hopplöst förälskad i golf och tar gärna en runda eller två mellan mina vandringsturer!

Annat som kan intressera dig

Hur kan våra produkter vara så billiga?

Hur kan våra produkter vara så billiga?

Här är förklaringen till våra låga priser.
Så väljer du golfset för barn - Decathlon Inesis

Så väljer du golfset för barn

Vi guidar dig till att välja ett lämpligt golfset för ditt barn.
Så väljer du golfboll - Decathlon Inesis

Så väljer du golfboll

Vi guidar dig till att välja rätt golfboll!
header-välja-golfvagn

Så väljer du golfvagn

Vad är bäst, golfvagnar med två eller tre hjul? Eldrivna eller manuella? Vad mer ska jag tänka på när jag väljer golfvagn? Läs vår guide!