10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

10 Julklappstips för gymälskaren!

I vårt breda sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva för att träna utomhus året runt, men vi förstår också att man kan vilja ta sina träningspass inomhus när termometern börjar krypa mot minusgrader. Därför har vi nu satt ihop en lista med julklappstips för gymälskaren!

Oavsett om du är på jakt efter ett nytt hemmagym, en extra gjutjärnsskiva till skivstången eller bara en färgsprakande och funktionell träningströja. Vi har tagit fram en lista med julklappstips som passar allas plånböcker, oavsett om du är på jakt efter en julklapp till sambon som bokstavligen bor på gymmet eller om du letar efter en ny fitnessmatta till mamma som precis kommit igång med sina yogapass.

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!
VIKTSKIVA I GJUTJÄRN 28MM DOMYOS

1. Viktskiva i gjutjärn 28mm domyos

Våra viktskivor i gjutjärn från vårt eget varumärke Domyos finns i flera olika storlekar och vikter. Du kanske precis har börjat med tyngdlyftning eller så är du redo att ta nästa steg i dina lyft. Välj och vraka mellan våra greppvänliga viktskivor på upp till 20 kg!

HANTELKIT 20 KG DOMYOS

2. Hantelkit 20 kg domyos

Detta hantelkit på 20 kg från vårt eget träningsmärke Domyos är framtaget för dig som vill komma igång med din styrketräning i hemmamiljö. Hantlarna är framtagna med ett “hammergrip” så att du kan träna både biceps, triceps, deltamuskler och bröstmuskler på ett säkert sätt, dessutom ingår en förvaringsväska så att du enkelt kan transportera ditt hantelkit!

3. Styrketräningsbänk magmuskler vikbar lutningsbar böjbar domyos

Under de mörka vintermånaderna kan det ta emot lite extra när du ska dig till gymmet. Varför inte investera i denna styrketärningsbänk från Domyos istället? Med denna vikbara (och lutningsbara) träningsbänk träna både magmuskler, bröstmuskler eller axlar på ett minst lika effektivt sätt som du gör på gymmet! Du kan anpassa träningsbänken till både horisontellt, lutande och sittande läge vilket är praktiskt och enkelt för dig som vill fokusera på olika muskelgrupper samt övningar!

STYRKETRÄNINGSBÄNK MAGMUSKLER VIKBAR LUTNINGSBAR BÖJBAR DOMYOS
STYRKETRÄNINGSBÄNK MAGMUSKLER VIKBAR LUTNINGSBAR BÖJBAR DOMYOS
STYRKETRÄNINGSBÄNK MAGMUSKLER VIKBAR LUTNINGSBAR BÖJBAR DOMYOS
KETTLEBELL 12 KG DOMYOS

4. Kettlebell 12 kg domyos

Om du frågar oss så behöver varje hemmagym en kettlebell för att vara fullständigt. Denna kettlebell på 12 kg har tagit fram av vårt dedikerade utvecklingsteam för crosstraining. Med denna kettlebell kan göra enklare konditionsövningar men också fokusera på mer renodlad styrketräning, det är helt upp till dig vilka övningar du föredrar att göra med din kettlebell! Samtidigt behöver du inte oroa dig för att skada golvet i hemmet tack vare den tåliga undersidan tillverkad i gummi.

5. Viktväst cross training justerbar 10 kg domyos

Om du smakar på ordet viktväst så är det faktiskt precis vad det låter som, en tung väst som gör träningen lite extra hård och jobbig! Faktum är dock att denna viktväst från vårt eget varumärke Domyos enkelt kan anpassas med flera olika vikter från 6 kg hela vägen upp till 10 kg, och självklart rekommenderar vi att du börjar lite  lätt och sedan lägger på eventuella vikter när du känner dig redo för att undvika skaderisken! 

VIKTVÄST CROSS TRAINING JUSTERBAR 10 KG DOMYOS
VIKTVÄST CROSS TRAINING JUSTERBAR 10 KG DOMYOS
10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!
CROSSTRAINER SJÄLVFÖRSÖRJANDE EL 520 DOMYOS

6. Crosstrainer självförsörjande el 520 domyos

Med en crosstrainer från vårt eget varumärke Domyos vågar vi nästan garantera att ditt hemmagym är komplett, åtminstone sett till konditionsträning! Denna crosstrainer är en perfekt allround-maskin både för dig som vill hålla konditionen uppe eller för dig som gillar att svettas lite extra på den högsta svårighetsgraden. Crosstrainern är helt självförsörjande när det kommer till elförbrukning, det är alltså dina rörelser och din träning som ser till att du inte behöver något eluttag för maskinen!

MAGHJUL AB WHEEL MED BAND CORENGTH

7. Maghjul ab wheel med band corength

Med detta maghjul kan du enkelt träna mag- och bålmuskler i utan varken maskiner eller vikter, perfekt för hemmagymmet eller vardagsrumsgolvet med andra ord! Den justerbara resårremmen hjälper dig att genomföra övningarna på på ett korrekt sätt samtidigt som du kan anpassa din träning efter önskad svårighetsgrad, oavsett om du är nybörjare eller tycker om att träna varje dag.

VIKTBÄLTE STYRKETRÄNING 50 KG MAX DOMYOS

8. Viktbälte styrketräning 50 kg max domyos

Är du redo för att ta nästa steg i din styrketräning? Isåfall är detta viktbälte på från vårt eget varumärke Domyos optimalt för dig som vill ta dina chins och dips till en ny nivå! Med de förstärkta remmarna kan du fästa vikter på upp till 50 i karbinhaken som praktiskt centrerar den tyngd du vill lägga på. Viktbältet är optimerat för tyngdskivor mellan 28 mm och 50 mm men kan också användas tillsammans med kettlebells! 

BOXBOLL PUNCHING BALL VUXEN SVART OUTSHOCK

9. Boxboll punching ball vuxen svart outshock

Denna boxningsboll från vårt eget boxningsmärke Outshock är optimal för dig som vill kunna öva på både koordination och precision i hemmet utan att behöva skruva upp en tung boxningssäck i taket. Med en justerbar höjd på upp till 155 cm kan du enkelt anpassa boxbollen efter din längd, och anordningens fot kan enkelt fyllas med sand eller vatten för maximal stabilitet.

BALANSKUDDE ANPASSNINGSBAR OCH VÄNDBAR BALANCE SOFTDISC NYAMBA

10. Balanskudde anpassningsbar och vändbar balance softdisc nyamba

Med denna balanskudde från vårt eget pilatesmärke Nyamba kan du dels träna din balans din perfektion eller rehabilitera och förebygga skador i både knän och anklar. Balansskivan är justerbar i 360° grader samtidigt som själva kudden är utrustad med pluppar ovantill för ökad blodcirkulation. Om du är ute efter lite mer krävande utmaningar kan du också släppa ut utan att riskera onödigt slitage eller skador på balanskudden!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Max

Vandrare och golfälskare

Aktiva i dagar i svensk natur är det bästa jag vet, oavsett om det handlar om vandring, camping, paddling eller fiske. Hopplöst förälskad i golf och tar gärna en runda eller två mellan mina vandringsturer!

Annat som kan intressera dig

SÅ VÄLJER DU MOTIONSCYKEL

SÅ VÄLJER DU MOTIONSCYKEL

Oavsett vilka träningsmål du har så bör du välja en motionscykel efter hur du ska använda den. Vi har tagit fram en liten guide som kan hjälpa dig på vägen!
så-väljer-du-styrketräningsbänk-5

Så väljer du styrketräningsbänk

Läs våra råd om hur du väljer styrketräningsbänk
TABATA-METODEN I 5 STEG

TABATA-METODEN I 5 STEG

Saknar du tid eller drivkraften för att börja sporta? Tabata-metoden innebär endast 4 minuters träning! Vill du testa?
massage rullar

Hur använder man massageredskapen rullar, bollar och pinnar?

Återhämtningen är viktig för atleters framgång. Det måste utgöra en del av ditt träningsschema och bli till en vana, så kroppen för återhämta sig och bli mer effektiv. Ett av sätten för att göra det på bästa sätt är genom massage.