10 JULKLAPPSTIPS FÖR PADELÄLSKAREN!

10 Julklappstips för padelälskaren!

Ingen kan ha missat de senaste årens absolut starkast lysande stjärnskott på sporthimlen - padel! Oavsett om du spelar någon gång i månaden eller om du inte klarar dig en hel dag utan ett besök till padelbanan kan du hitta allt du behöver för ditt padelspel på Decathlon!

Padel har blivit omåttligt populärt sett till de senaste åren, faktum är dessutom att padel inte behöver vara en särskilt dyr sport vilket gör den tillgänglig för alla - precis i linje med Decathlons vision! Självklart är det upp till var och en hur mycket man vill investera i sitt padelintresse, men för dig som är lite osäker på vad man ska köpa till en renodlad padelälskare inför julen har vi satt ihop en lista med 10 julklappstips!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR PADELÄLSKAREN!
PADELRACKET PR 560 VUXEN BLÅ/GUL KUIKMA

1. Padelracket pr 560 vuxen blå/gul - Kuikma

Ett av våra mest populära padelracketar från vårt eget varumärke Kuikma! Optimal för den vane padelspelaren som gillar att spela och träna på en avancerad nivå. PR 560 är perfekt för dig som inte vill kompromissa med varken kontroll eller kraft tack vare rackets Even Balance-funktion samt förstärkningar i High Modulus-kolstål. Med en vikt på endast 360 g får du ett lätthanterligt racket som inte sviker när du vill trycka på lite extra i dina smashar!

PADELRACKET PR 990 HYBRID SOFT VUXEN KUIKMA - LJUS HIMMELSBLÅ

2. Padelracket - bela pro v2 - vuxen - Wilson

Framtagen i samarbete med padellegenden Fernando Belasteguin, som även använder racketen. Passar experter som vill ha en kraftfull racket.

3. Padelracket pr 990 hybrid soft vuxen blå - Kuikma

Optimalt padelracket för dig som är ute efter ett tåligt racket med en förlåtande träffyta tillverkad i Soft EVA-skum. Med Twin Tube Carbon-funktionen kan du dessutom maximera styrka och kraft i dina slag utan att kompromissa med kontroll och precision.

PADELRACKET PR 990 HYBRID SOFT VUXEN KUIKMA - NEONKORALLROSA
PADELRACKET PR 990 HYBRID SOFT VUXEN KUIKMA - NEONKORALLROSA
PADELRACKET PR 990 HYBRID SOFT VUXEN KUIKMA - NEONKORALLROSA
PADELVÄSKA PL 990 SVART KUIKMA

4. Padelväska pl 990 svart - Kuikma

Rymlig och funktionell padelväska framtagen för dig som spelar ofta och gärna på en relativt avancerad nivå! PL 990 har plats för totalt tre racketar och ett par skor samtidigt som du enkelt kan få ner tillbehör och accessoarer såsom vattenflaskor eller handdukar. Vadderade bärremmar som gör att du kan bära väskan på ryggen, över axeln eller i händerna, dessutom kommer väskan med ett smart blixtlås som enkelt ändrar väskan storlek från 46 liter till 54 liter!

5. Padelboll med tryck 3*3-pack - pb speed - Kuikma

För expertspelaren som vill ha en livlig boll även under långsamt spel (t.ex. vid sval temperatur, havsnivå, eller hög luftfuktighet). PB Speed är en premiumboll som godkänts av FIP (International Padel Federation) och som är hållbar. Kartongen innehåller 3 rör om 3 bollar, totalt 9 st. 

LÄS MER OM VÅRA PADELBOLLAR PB 990 SPEED!
LÄS MER OM VÅRA PADELBOLLAR PB 990 SPEED!
LÄS MER OM VÅRA PADELBOLLAR PB 990 SPEED!
10 JULKLAPPSTIPS FÖR PADELÄLSKAREN!
TENNISTRÖJA TTS THERMIC HERR SVART ARTENGO

6. Tenniströja tts thermic herr svart - Artengo

Varm och funktionell tröja perfekt för både tennis och padel i lite svalare temperaturer! Stilrent designat i svart utförande med stretchmaterial, tröjans seamless-koncept garanterar också total rörlighet och komfort utan att stjäla fokus från de värmande funktionerna. Fungerar perfekt för dig som vill spela padel eller tennis utomhus även under vinterhalvåret eller för dig som vill ha en varm överdragströja för uppvärmningen!

PADELSHORTS PSH 500 HERR SVART KUIKMA

7. Padelshorts psh 500 herr svart - Kuikma

Bekväma och funktionella padelshorts som ger dig total rörelsefrihet på padelbanan utan att kompromissa med materialets slitstyrka och tålighet! Framtagna för den erfarne padelspelaren som tränar eller spelar på avancerad nivå med särskilda funktioner utvecklade för att snabbt och effektivt kunna föra bort svett medan du spelar. Rymliga fickor med plats för totalt tre padelbollar, självklart också optimerat för att inte distrahera dig i dina rörelser under spelets gång!

PADELSKOR PS 990 DYNAMIC HERR BLÅ/GUL KUIKMA

8. Padelsko - ps pro svart/turkos - Kuikma

Kuikma PRO har supertekniker som t.ex. M-Foam Cushioning (reaktionsförmåga och komfort), den innovativa sulan Padel Dual Grip (dynamiskt fäste) och plattan i Pebax för maximal stabilitet. 

TENNISTIGHTS LEG TH 900 DAM SVART ARTENGO

9. Tennistights leg th 900 dam svart - Artengo

Funktionella och bekväma tights som är utvecklade av vårt eget tennismärke Artengo! Fungerar lika bra på padelbanan som på tennisbanan för dig som vill ha något varmare över benen när det börjar bli lite kyligare utomhus. Tightsen är snabbtorkande och för enkelt bort svett under spelets gång genom en polyester- och elastanblandning i materialet, dessutom får du plats med både en och två bollar i det inbyggda resårbältet!

PADELLINNE PTK 900 W DAM GUL KUIKMA

10. Ventilerande, tekniskt padellinne 900 dam lila - Kuikma

Stilrent och funktionellt padellinne för expertspelaren som både tränar och spelar matcher på hög nivå med jämna mellanrum. Linnet är framtaget med en rad ventilerande funktioner som gör att det torkar snabbt både efter träning och efter tvättmaskinen, ingen strykning behövs heller! Med en vikt på endast 82 g får du en frihetskänsla utöver det vanliga samtidigt som den anpassade skärningen och det stretchiga materialet ger dig maximal rörelseförmåga.

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Max

Vandrare och golfälskare

Aktiva i dagar i svensk natur är det bästa jag vet, oavsett om det handlar om vandring, camping, paddling eller fiske. Hopplöst förälskad i golf och tar gärna en runda eller två mellan mina vandringsturer!

Annat som kan intressera dig

Hur väljer jag padelskor?

Hur väljer jag padelskor?

Läs våra råd om hur du väljer padelskor!
padel

Hur väljer jag padelboll?

Läs vår guide till hur du väljer padelboll!
padelracketar

Välj rätt padelracket

Läs våra rekommendationer för att välja rätt padelracket
10IS

Hur väljer jag tennisskor till mitt barn?

Läs våra råd om hur du väljer rätt tennisskor till ditt barn!