10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

10 Julklappstips under 150 kr!

Man brukar säga att januari är årets fattigaste månad, men vi tror inte att det behöver vara så! En julklapp ska inte behöva kosta skjortan, det är väl ändå gesten som räknas? Därför har vi tagit fram en lista med tio julklappstips under 150 kr!

En stor del av vår vision är att kunna erbjuda låga priser utan att tumma på kvalitén på våra produkter. I vårt breda sortiment hittar du julklappar i alla möjliga prisklasser, men i denna artikel vill vi fokusera på våra mest prisvärda julklappar! Man ska inte behöva spränga banken bara för att det är jul, eller hur?

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!
CYKELGLASÖGON MTB ST 100 TRANSPARENTA KATEGORI 0 ROCKRIDER

1. Cykelglasögon mtb st 100 transparenta kategori 0 rockrider

Cykelglasögon från vårt eget mountainbike-märke Rockrider, perfekta för dig som tycker om att cykla i dåligt väder med jämna mellanrum! Regn och dimma är inget hinder för dessa sportglasögon som dessutom erbjuder 100% UV-skydd. Skalmar och glas tillverkade i högresistent polykarbonat samt designade utan bågar för ökad ventilation som minskar risken för imma på glaset.

KARATEDRÄKT JUNIOR 100 VIT OUTSHOCK

2. Karatedräkt Kyokushin junior 100 vit outshock

Klassiskt vit karatedräkt i barnstorlek från vårt eget kampsports-märke Outshock! Perfekt för barnet som precis börjat utforska karate på nybörjarnivå, självklart tillverkad i slitstarkt material så att ditt barn kan erövra sina första bälten utan att behöva köpa ny dräkt varje säsong! Lätt och rörlig dräkt för optimal rörelsefrihet och inlärning av olika tekniker, ett vitt bälte medföljer dessutom så att ditt barn ska vara redo för att lära sig grunderna i dojon!

3. Boxningshandske nybörjare 100 röd outshock

Klassiskt röda boxningshandskar i juniormodell från vårt eget varumärke Outshock! Optimala för barn på nybörjarnivå som precis börjat öva boxningsteknik utan att utöva sparring. Tillverkade i slitstark polyuretan som ger handskarna en ökad livslängd samt formsprutat skum i ett skikt för optimal stötdämpning. Handskar är dessutom utrustade med luftig mesh för ökad ventilation och svettavledning.

BOXNINGSHANDSKE NYBÖRJARE 100 RÖD OUTSHOCK
BOXNINGSHANDSKE NYBÖRJARE 100 RÖD OUTSHOCK
BOXNINGSHANDSKE NYBÖRJARE 100 RÖD OUTSHOCK
LÖPARTIGHTS KALENJI WARM HERR SVART KALENJI

4. Löpartights kalenji warm herr svart kalenji

Varma och funktionella löpartights från vårt eget löpnings-märke Kalenji! Perfekta för dig som uppskattar en löprunda i naturen eller i stadsmiljö även under vinterhalvåret, tillverkade i återvunnen polyester som en del i vårt Ecodesign-sortiment. Mjukt tyg som ger maximal komfort och rörelsefrihet samtidigt som du håller dig varm om benen, dessutom utrustade med ventilerande och svettavledande funktioner så att du håller dig torr under under löprundan!

5. Tennisracket tr100 vuxen svart artengo

Tennisracket från vårt eget tennis-märke Artengo utvecklat för spelare på nybörjarnivå, perfekt för dig som precis börjat upptäcka tennis och vill ha ett prisvärt racket! Stor träffyta som ger en förlåtande effekt samt ovalt skaft för maximal komfort och greppvänlighet. Aluminiumramen ger dig ett slitstarkt racket som dessutom inte väger mer än 265 g, med andra ord ett lätthanterligt racket som är optimalt för spelaren som precis tagit sina första steg i tenniskarriären!

TENNISRACKET TR100 VUXEN SVART ARTENGO
TENNISRACKET TR100 VUXEN SVART ARTENGO
TENNISRACKET TR100 VUXEN SVART ARTENGO
10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!
NÄT FÖR BORDTENNIS ROLLNET SMALL PONGORI

6. Nät för bordtennis rollnet small pongori

Perfekt julklapp när du vill aktivera hela familjen efter julmaten! Med detta nät för bordtennis från vårt eget pinigs-märke Pongori får du ett fullt dugligt bordtennisnät som monteras enkelt på mindre än tio sekunder. Nätet är 10 cm högt och kan monteras på praktiskt taget vilket bord som helst så länge det inte är bredare än 90 cm eller tjockare än 5 cm. Levereras med en kompakt förvaringsväska så att du enkelt kan transportera nätet!

HÄNGMATTA FÖR EN PERSON – BASIC 300 X 152 CM QUECHUA

7. Hängmatta för en person – basic 300 x 152 cm quechua

Prisvärd hängmatta för en person från vårt eget outdoor-varumärke Quechua! Mångsidig hängmatta som fungerar lika bra i naturen som på campingen om ni är i behov av en extra sängplats. Extremt enkel att hänga upp och montera ner tack vare medföljande spännen och remmar, dessutom tillverkad i slitstarkt ripstop-polyester som minskar risken för skador och ger dig en stryktålig hängmatta med lång livslängd!

MAGHJUL AB WHEEL CORENGTH

8. Maghjul ab wheel corength

Maghjul från vårt eget crosstraining-märke Corenght som ger dig möjlighet att träna på alla typer av golvytor! Med detta AB-hjul kan du träna både magmuskler, bålmuskler och bröstmuskler i flera olika ställningar. Oavsett om du föredrar att träna på knä eller på fötter är detta maghjul en perfekt träningskompis att utvecklas med, dessutom lättmonterat och enkelt att transportera för dig som vill kunna ta med dig träningen överallt!

INNERHANDSKE I MERINOULL, FÖR VANDRING TREK 500 VUXEN MARINBLÅ FORCLAZ

9. Innerhandske i merinoull, för vandring trek 500 vuxen marinblå forclaz

Vad är bättre än merinoull när det kommer till en lång och kall vinter? Med denna innerhandske från vårt vandrings-märke Forclaz får du en varm och funktionell handske som passar perfekt som mellanlager om händerna när du är ute på tur i kyliga temperaturer. Extremt mjuka innerhandskar som ger dig upp till tre graders extra värme om händerna tack vare den täta sammansättningen på nästan 90% merinoullfibrer.

TENNISSHORTS DRY TSH 100 MARINBLÅ ARTENGO

10. Tennisshorts dry tsh 100 marinblå artengo

Tennishorts från vårt eget varumärke Artengo tillverkade i 89% återvunnen polyester som en del i vårt Ecodesign-sortiment! Perfekt för dig som precis börjat med racketsport och vill ha ett par lätta, funktionella och bekväma shorts för både träning och tävlingsspel. Maximal rörelsefrihet samt ventilerande tyg som håller dig torr även när tränar som hårdast, dessutom plats för tre tennisbollar tack vare de djupa och rejäla fickorna!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Max

Vandrare och golfälskare

Aktiva i dagar i svensk natur är det bästa jag vet, oavsett om det handlar om vandring, camping, paddling eller fiske. Hopplöst förälskad i golf och tar gärna en runda eller två mellan mina vandringsturer!

Annat som kan intressera dig

rullskridskor eller inlines

Hur håller jag motivationen för att träna uppe?

Du har all motivation som krävs, och vill äntligen börja sporta igen! (Efter uppehåll av olika orsaker...) Ta del av några tips för att fortsätta med träningen i längden, och hålla motivationen på topp! Mål: hitta takten och hålla den... kort sagt, det är dags att ta tag i träningen igen!
velo_urbain_velo_ville_decathlon

Så väljer du citycykel

Vill du komma igång och cykla igen, men vet inte vilken cykel du ska välja? Inte så konstigt, det finns många att välja på. Våra citycyklar är alla utformade för specifika behov och användningsområden. I den här artikeln guidar vi dig till att välja en modell som passar just dig!
tips-spotta-simglasögonen-konstiga-sportvanor-kvinnor-pool-badmössa

Att spotta i simglasögonen (och andra konstigheter i sportens värld)

Spotta i simglasögonen, springa på stället i väntan på grön gubbe eller doppa tandskyddet i hett vatten... Har du någonsin sett folk göra de här sakerna, och undrat varför?
6 enkla recept när du vandrar med barnen -teaser

6 ENKLA RECEPT NÄR DU VANDRAR MED BARNEN

För att locka med barnen ut på vandringen kan du förbereda enkla och goda måltider och mellanmål med dem. Det är dessutom ett kul sätt att spendera tid tillsammans!