10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

10 Julklappstips under 150 kr!

En julklapp ska inte behöva kosta skjortan, det är väl ändå gesten som räknas? Därför har vi tagit fram en lista med tio julklappstips under 150 kr!

Man brukar säga att januari är årets fattigaste månad, men vi tror inte att det behöver vara så! En julklapp ska inte behöva kosta skjortan, det är väl ändå gesten som räknas? Därför har vi tagit fram en lista med tio julklappstips under 150 kr!

CYKELGLASÖGON MTB ST 100 TRANSPARENTA KATEGORI 0 ROCKRIDER

1. Cykelglasögon mtb st 100 transparenta kategori 0 rockrider

Cykelglasögon från vårt eget mountainbike-märke Rockrider, perfekta för dig som tycker om att cykla i dåligt väder med jämna mellanrum! Regn och dimma är inget hinder för dessa sportglasögon som dessutom erbjuder 100% UV-skydd. Skalmar och glas tillverkade i högresistent polykarbonat samt designade utan bågar för ökad ventilation som minskar risken för imma på glaset.

KARATEDRÄKT JUNIOR 100 VIT OUTSHOCK

2. Badmintonset Discover Junior

En smidig set med 2 racketar och 2 fjäderbollar, anpassade för barn som lär sig att spela badminton. Perfekt för att upptäcka badminton på fritiden med familj och vänner. 

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

3. Traditionell måltavla

Om du har barn nyfikna barn som vill lära sig kasta pil men du är inte så förtjust att ha hål i väggen (eller någon annanstans?), så är den här tavlan perfekt för din familj! Den spelas med kardborrebollar istället för riktiga pilar, så borde nog alla i familjen hålla sig säkra och nöjda! 

LÖPARTIGHTS KALENJI WARM HERR SVART KALENJI

4. Tumvantar för löpning Evolutiv

Handsken EVOLUTIV är både torghandske och handske i ett, såklart i ett mjukt tyg som reflekterar kroppsvärmen. Pekskärms-vänlig design för att kunna använda din smartphone utan att behöva ta av vantarna. Perfekta accessoaren för den som gillar att springa i kallt väder! 

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

5. Tennisracket TR100 23” junior

Tennisracket från vårt egent tennis-märke Artengo utvecklat för spelare på nybörjarnivå, perfekt för dig som precis börjat upptäcka tennis och vill ha ett prisvärt racket! Passar juniorspelare som är mellan 116 cm och 125 cm långa. Det är ett väldigt lätthanterligt racket för juniorspelare. Detta racket har en stor träffyta och är framtung- två viktiga egenskaper som gör att det är specifikt anpassat för nybörjaren! 

NÄT FÖR BORDTENNIS ROLLNET SMALL PONGORI

6. Nät för bordtennis rollnet small pongori

Perfekt julklapp när du vill aktivera hela familjen efter julmaten! Med detta nät för bordtennis från vårt eget pinigs-märke Pongori får du ett fullt dugligt bordtennisnät som monteras enkelt på mindre än tio sekunder. Nätet är 10 cm högt och kan monteras på praktiskt taget vilket bord som helst så länge det inte är bredare än 90 cm eller tjockare än 5 cm. Levereras med en kompakt förvaringsväska så att du enkelt kan transportera nätet!

HÄNGMATTA FÖR EN PERSON – BASIC 300 X 152 CM QUECHUA

7. Set för bordtennis med 2 racket och 3 bollar

Våra pingisspelande utvecklare har gjort detta set med 2 racketar och 3 bollar för dig som vill börja spela pingis FREE i familjen. Ytbeläggningen ger lätt fäste mot bollen så att du kan öva upp skruven. En mjuk stomme och två gummin med lite fart och lätt grepp ger racketen mycket bra förlåtande förmåga, vilket är perfekt vid inlärning. Formen på trästommen ger bra gripförmåga. Med andra ord - perfekt set för nybörjare! 

MAGHJUL AB WHEEL CORENGTH

8. Maghjul ab wheel corength

Maghjul från vårt eget crosstraining-märke Corenght som ger dig möjlighet att träna på alla typer av golvytor! Med detta AB-hjul kan du träna både magmuskler, bålmuskler och bröstmuskler i flera olika ställningar. Oavsett om du föredrar att träna på knä eller på fötter är detta maghjul en perfekt träningskompis att utvecklas med, dessutom lättmonterat och enkelt att transportera för dig som vill kunna ta med dig träningen överallt!

INNERHANDSKE I MERINOULL, FÖR VANDRING TREK 500 VUXEN MARINBLÅ FORCLAZ

9. Mössa i merinoull MT500 svart

Vad är bättre än merinoull när det kommer till en lång och kall vinter? Med denna tunna mössa från vårt vandrings-märke Forclaz får du en varm och funktionell mössa som värmer gott när du är ute på tur i kyliga temperaturer. Extremt mjuka mössa som håller värme väldigt bra tack vare den täta sammansättningen på nästan 90% merinoullfibrer.

TENNISSHORTS DRY TSH 100 MARINBLÅ ARTENGO

10. Tennisshorts dry tsh 100 marinblå artengo

Tennishorts från vårt eget varumärke Artengo tillverkade i 89% återvunnen polyester som en del i vårt Ecodesign-sortiment! Perfekt för dig som precis börjat med racketsport och vill ha ett par lätta, funktionella och bekväma shorts för både träning och tävlingsspel. Maximal rörelsefrihet samt ventilerande tyg som håller dig torr även när tränar som hårdast, dessutom plats för tre tennisbollar tack vare de djupa och rejäla fickorna!

En stor del av vår vision är att kunna erbjuda låga priser utan att tumma på kvalitén på våra produkter. I vårt breda sortiment hittar du julklappar i alla möjliga prisklasser, men i denna artikel vill vi fokusera på våra mest prisvärda julklappar! Man ska inte behöva spränga banken bara för att det är jul, eller hur?

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!
10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Liina

Vandrare och naturälskare

Jag har alltid gillat att spendera tid i naturen och det är säkert också därför jag tycker så mycket om att vandra. Som de flesta, började jag med dagsturer för att sedan satsa på lite längre vandringar. Jag älskar att vakna i ett tält och njuta av den friska fjälluften!

Annat som kan intressera dig

rullskridskor eller inlines

Hur håller jag motivationen för att träna uppe?

Du har all motivation som krävs, och vill äntligen börja sporta igen! (Efter uppehåll av olika orsaker...) Ta del av några tips för att fortsätta med träningen i längden, och hålla motivationen på topp! Mål: hitta takten och hålla den... kort sagt, det är dags att ta tag i träningen igen!
velo_urbain_velo_ville_decathlon

Så väljer du citycykel

Vill du komma igång och cykla igen, men vet inte vilken cykel du ska välja? Inte så konstigt, det finns många att välja på. Våra citycyklar är alla utformade för specifika behov och användningsområden. I den här artikeln guidar vi dig till att välja en modell som passar just dig!
tips-spotta-simglasögonen-konstiga-sportvanor-kvinnor-pool-badmössa

Att spotta i simglasögonen (och andra konstigheter i sportens värld)

Spotta i simglasögonen, springa på stället i väntan på grön gubbe eller doppa tandskyddet i hett vatten... Har du någonsin sett folk göra de här sakerna, och undrat varför?
6 enkla recept när du vandrar med barnen -teaser

6 ENKLA RECEPT NÄR DU VANDRAR MED BARNEN

För att locka med barnen ut på vandringen kan du förbereda enkla och goda måltider och mellanmål med dem. Det är dessutom ett kul sätt att spendera tid tillsammans!