10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM

10 Sportiga julklappstips för honom

Julen är snart här, med andra ord är det alltså hög tid att skämma bort sina nära och kära! Vi kan garantera att du hittar den perfekta julklappen på Decathlon, men ibland kan det vara lite halvsvårt att navigera sig igenom vårt breda sortiment. Därför har vi nu tagit en lista med 10 julklappstips för honom!

Oavsett om du är på jakt efter ett par nya träningstights, ett nytt padelracket eller kanske en snygg och funktionell jacka för årets alla vandringsturer hittar du allt du kan tänkas behöva på Decathlon. För att göra det lite enklare för dig som (troligtvis) befinner dig mitt i klappjakten har vi tagit fram en lista med 10 inspirerande och prisvärda julklappar för honom!

10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM
PADELRACKET PR 190 VUXEN SVART/BLÅ ARTENGO

1. Padelracket pr 190 vuxen grön artengo

Prisvärt padelracket från vårt eget racket-varumärke Artengo! Perfekt för dig som precis börjat spela padel och vill ha ett funktionellt och lätthanterligt nybörjarracket. Förlåtande effekt i och med rackets material i EVA-skum täck av kompositfiber, dessutom extremt lätt med en vikt på endast 320 gram!

STYRKETRÄNINGSBÄNK MAGMUSKLER VIKBAR LUTNINGSBAR BÖJBAR DOMYOS

2. Styrketräningsbänk magmuskler vikbar lutningsbar böjbar domyos

Under de mörka vintermånaderna kan det ta emot lite extra när du ska dig till gymmet. Varför inte investera i denna styrketärningsbänk från Domyos istället? Med denna vikbara (och lutningsbara) träningsbänk träna både magmuskler, bröstmuskler eller axlar på ett minst lika effektivt sätt som du gör på gymmet! Du kan anpassa träningsbänken till både horisontellt, lutande och sittande läge vilket är praktiskt och enkelt för dig som vill fokusera på olika muskelgrupper samt övningar!

3. Löparjacka vattenavstötande warm regul herr svart/grå kiprun

Varm och vattenavvisande träningsjacka från vårt eget löpar-märke Kiprun! Perfekt för dig som gillar att ta en löptur eller en vända till utegymmet även när det är både kallt och blött under vintermånaderna. Tack vare smarta dragkedjor på jackans båda sidor samt de integrerade vantarna i jackärmarna får du både optimal komfort och ett värmande skydd mot vatten och vind i temperaturer på 0-10°C.

3. LÖPARJACKA VATTENAVSTÖTANDE WARM REGUL HERR SVART/GRÅ KIPRUN
3. LÖPARJACKA VATTENAVSTÖTANDE WARM REGUL HERR SVART/GRÅ KIPRUN
3. LÖPARJACKA VATTENAVSTÖTANDE WARM REGUL HERR SVART/GRÅ KIPRUN
BOXBOLL PUNCHING BALL VUXEN SVART OUTSHOCK

4. Boxboll punching ball vuxen svart outshock

Denna boxningsboll från vårt eget boxningsmärke Outshock är optimal för dig som vill kunna öva på både koordination och precision i hemmet utan att behöva skruva upp en tung boxningssäck i taket. Med en justerbar höjd på upp till 155 cm kan du enkelt anpassa boxbollen efter din längd, och anordningens fot kan enkelt fyllas med sand eller vatten för maximal stabilitet.

5. Hantelkit 20 kg domyos

Detta hantelkit på 20 kg från vårt eget träningsmärke Domyos är framtaget för dig som vill komma igång med din styrketräning i hemmamiljö. Hantlarna är framtagna med ett “hammergrip” så att du kan träna både biceps, triceps, deltamuskler och bröstmuskler på ett säkert sätt, dessutom ingår en förvaringsväska så att du enkelt kan transportera ditt hantelkit!

HANTELKIT 20 KG DOMYOS
HANTELKIT 20 KG DOMYOS
HANTELKIT 20 KG DOMYOS
10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM
 SNORKELMASK EASYBREATH 500 SUBEA

6. Snorkelmask easybreath 500 subea

Snorkelmask från vårt eget dykar-märke Subea! Uppgradering av vår bästsäljare Easybreath, nu med ännu mer fokus på både innovation och komfort. Medan du kan andas precis som vanligt genom både näsa och mun har du full panoramasikt tack vare det stora glaset, dessutom med exklusivt system för luftcirkulation som motverkar imbildning.

 TÄLT CAMPING MED BÅGAR ARPENAZ 4.1 F&B 4-MANNA 1 SOVRUM QUECHUA

7. Tält camping med bågar arpenaz 4.1 f&b 4-manna 1 sovrum quechua

Stort och rymligt campingtält för 4 personer från vårt eget outdoor-märke Quechua! Designat med fyra bågar samt förmonterat sovrum och ett stort allrum där hela familjen får plats. Vårt mål är att kunna erbjuda ett lätt- och snabbmonterat tält konstruerat enligt vårt Fresh&Black-koncept som utvecklats för att minimera oönskat ljus och överflödig värme.

HOPFÄLLBART CAMPINGBORD - 4 PALLAR - FÖR 4-6 PERSONER QUECHUA

8. Hopfällbart campingbord - 4 pallar - för 4-6 personer quechua

Smart och praktiskt campingbord från vårt eget outdoor-märke Quechua, perfekt att packa med i bilen eller i husvagnen när ni blir lite fler än vanligt på campingen! Kommer med 4 robusta och hopfällbara pallar som är praktiskt inbyggda i bordet, med andra ord behöver du inte bära runt på fler kollin än nödvändigt. Bordet monteras enkelt upp och ner och tar inte mer än plats än 60 x 60 x 10,5 cm i bakluckan, dessutom väger det endast 8,7 kg och kan bäras kortare sträckor genom de två bärhandtagen på bordets kortsidor.

GOLFVAGN 3 HJUL COMPACT INESIS

9. Golfvagn 3 hjul compact inesis

Perfekt golfvagn på tre hjul som ger ökat stabilitet på banan, oavsett om du använder en bärbag eller vagnbag. Med ett justerbart och ergonomiskt handtag kan du enkelt ställa in handtaget efter din längd eller andra preferenser för att minska belastningen när du ska orka alla 18 hål. Golfvagnen fälls enkelt upp och ihop med ett enda knapptryck så att du inte behöver spendera onödigt mycket tid på parkeringen, dessutom minskar du belastningen på kroppen genom att använda en golfvagn på tre hjul istället för två!

MTB ST 100 27,5" GRÅ ROCKRIDER

10. Mtb st 100 27,5" grå rockrider

Prisvärd och stryktålig från vårt eget mountainbike-märke Rockrider, perfekt för dig som precis börjat cykla mountainbike och gör turer på upp till 1,5 timme i torra förhållanden. Cykeln är optimerad för att vara både lätt och robust med en aluminiumram samt dubbelbottnade fälgar för hjulen som mäter 27,5 tum. Med en dämpning på 80 mm och svetsad FLEX-sadelstolpe kan vi lova att denna cykel inte kompromissar med varken komfort eller funktion!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Max

Vandrare och golfälskare

Aktiva i dagar i svensk natur är det bästa jag vet, oavsett om det handlar om vandring, camping, paddling eller fiske. Hopplöst förälskad i golf och tar gärna en runda eller två mellan mina vandringsturer!

Annat som kan intressera dig

rullskridskor eller inlines

Hur håller jag motivationen för att träna uppe?

Du har all motivation som krävs, och vill äntligen börja sporta igen! (Efter uppehåll av olika orsaker...) Ta del av några tips för att fortsätta med träningen i längden, och hålla motivationen på topp! Mål: hitta takten och hålla den... kort sagt, det är dags att ta tag i träningen igen!
velo_urbain_velo_ville_decathlon

Så väljer du citycykel

Vill du komma igång och cykla igen, men vet inte vilken cykel du ska välja? Inte så konstigt, det finns många att välja på. Våra citycyklar är alla utformade för specifika behov och användningsområden. I den här artikeln guidar vi dig till att välja en modell som passar just dig!
tips-spotta-simglasögonen-konstiga-sportvanor-kvinnor-pool-badmössa

Att spotta i simglasögonen (och andra konstigheter i sportens värld)

Spotta i simglasögonen, springa på stället i väntan på grön gubbe eller doppa tandskyddet i hett vatten... Har du någonsin sett folk göra de här sakerna, och undrat varför?
6 enkla recept när du vandrar med barnen -teaser

6 ENKLA RECEPT NÄR DU VANDRAR MED BARNEN

För att locka med barnen ut på vandringen kan du förbereda enkla och goda måltider och mellanmål med dem. Det är dessutom ett kul sätt att spendera tid tillsammans!