HUR VÄLJER DU RÄTT INLINES TILL BARNEN?

Inlinesåkning passar för alla åldrar! Den här roliga sporten hjälper barnen att utveckla balans och koordination.Vilka inlines ska du välja för nybörjare, utövare på medel- eller expertnivå?

Du ska välja barnens inlines utifrån deras nivå.

DERAS NIVÅ

OXELO erbjuder tre olika typer av inlines för att passa barnens nivå:

FÖR NYBÖRJARE

Nybörjare som lär sig balans och koordination.

UTÖVARE PÅ MEDELNIVÅ

Utövare på medelnivå som redan kan grunderna för inlinesåkning: resa sig upp, skjuta ifrån, svänga och stanna med hjälp av tå stoppet.

UTÖVARE PÅ EXPERTNIVÅ

Utövare på expertnivå som vill åka länge och i hög fart. De kan göra tvära svängar och göra T-stopp. De kan välja riktning, göra nödstopp och undvika eller köra förbi hinder.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Råd för
De bästa klätterskorna för nybörjare är de med platt sula och en inte alltför asymmetrisk form. Varför? Därför att klätterskor med en väldigt böjd och asymmetrisk form tvingar in foten i ett ovant läge, som kan bli väldigt obekvämt. De ger bättre kraft och precision – men bara om du har god teknik. Nybörjare som inte är vana vid att bära klätterskor, och som klättrar på lite större grepp, får inga fördelar av att använda en mer avancerad sko. Snarare riskerar de att tappa sugen på grund av ont i fötterna!
ÖVERST PÅ SIDAN