77 artiklar
Pages
Den här frågan kommer upp ungefär lika ofta som frågan om man som cyklist absolut måste raka benen. För vana cyklister är svaret enkelt, men för den som precis har bestämt sig för att börja ta cyklingen lite mer på allvar, och alltså utrusta sig med ett par cykelbyxor, är det inte lika självklart.
Hårda, mjuka eller halvmjuka? I vanligt stål eller rostfritt? Valet av bouleklot är viktigt eftersom det påverkar din precision. Här ska vi försöka förklara skillnaden mellan olika bouleklot på ett enkelt sätt. Det finns två huvudsakliga typer av bouleklot: FRITIDSKLOT och TÄVLINGSKLOT.
thumbnail_sacdecouchage_quechua_forclaz
Om du vill sova gott ute i naturen är en bra sovsäck din bästa vän. Här guidar vi dig till att välja den modell som bäst motsvarar dina behov.
Judo
Du har bestämt dig att prova på kampsport! Du har en hel värld av möjligheter framför dig, och det är dags att välja disciplin.Men för många nybörjare är det svårt att bestämma sig. Det finns många olika stilar och det är inte det enklaste att hitta den som passar dig.Den här artikeln kan inte leverera ett definitivt svar, då det är ett personligt val.Men du får några praktiska tips som kan peka ut rätt riktning.
Hur och varför ska du träna med slagmittsar?
Att träna med slagmittsar är det bästa sättet att imitera en kamp utan att träffa motståndaren på riktigt. Man tränar precision, snabbhet och styrka i slaget, medan man tonar musklerna och får bättre kondition.
ÖVERST PÅ SIDAN