125 artiklar
Pages
Varför vandra med stavar - teaser
Många vandrar utan stavar – är du kanske en av dem? Då kan det vara intressant för dig att veta att stavar både gör vandringen tryggare och minskar påfrestningarna på kroppen.
FORCLAZ SAD BLÅ TRAVEL
Gott nytt 2020, kära friluftsentusiaster! Ett år där vi hämtar kraften ute i naturen. Decathlon presenterar sina spännande NYA produkter som släpps i år - kolla in dem här!
barn som börjar cykla på landsvägar
När barnet ska börja en sportaktivitet, så kanske man inte tänker på cykling i första taget.Men att cykla har många fördelar, bl.a. lär sig barnet balans, att utöva en aktivitet i grupp och att hantera sin ansträngning.
Skidhandskar
Kalla händer kan förvandla en underbar dag i backen till en mardröm. Tack och lov går det att undvika, om du utrustar dig rätt och tänker på vissa saker. Här är våra tips.
Sätta sig på sadeln, koncentrera sig, trycka ifrån med fötterna, trampa på pedalerna, ramla. Börja om igen. Att gå från att cykla med stödhjul till att lära sig cykla utan är ingen enkel övergång. En springcykel, alltså en cykel utan pedaler, underlättar den här övergången till en ”riktig” cykel.
Hur ser en lämplig spelplan för boule ut? Hur många spelare kan man vara? Hur många klot ska varje spelare ha? Se till att alla har klart för sig vad som gäller, för att spelet ska bli så kul som möjligt och inte sluta i tjafs om reglerna!
När du ska ut på sjön behöver du ha med dig kläder som skyddar mot alla väder du kan tänkas möta. Tänk därför över en extra gång vad du packar med dig. Här kan du läsa våra tips om hur du klär dig för segling, bland annat genom lager på lager-metoden.
Två skidåkare i Wedze skidutrustning till minipris
Om man planerar och gör upp en ordentlig budget kan man hålla kostnaderna nere och ända få en fantastisk upplevelse i backarna. Nedan följer några tips från Graham Bell om hur man får pengarna att räcka längre i fjällen.
De sex vanligaste frågorna vi alla ställt oss under en boulematch
”OK, jag har lillen ... Vad händer nu?" Upptäck våra svar på de fem vanligaste frågorna man ställer sig när man spelar boule! Du får veta allt, inklusive antal klot per spelare, hur många poäng man behöver för att vinna och hur man placerar lillen. Bara att börja spela!
ÖVERST PÅ SIDAN