14 artiklar
Pages
Varför vandra med stavar - teaser
Många vandrar utan stavar – är du kanske en av dem? Då kan det vara intressant för dig att veta att stavar både gör vandringen tryggare och minskar påfrestningarna på kroppen.
FORCLAZ SAD BLÅ TRAVEL
Gott nytt 2020, kära friluftsentusiaster! Ett år där vi hämtar kraften ute i naturen. Decathlon presenterar sina spännande NYA produkter som släpps i år - kolla in dem här!
thumbnail_sacdecouchage_quechua_forclaz
Om du vill sova gott ute i naturen är en bra sovsäck din bästa vän. Här guidar vi dig till att välja den modell som bäst motsvarar dina behov.
Så håller du dig torr på vandringen: våra 8 tips - teaser
Att vandra under vår och höst kan vara fantastiskt, och det är synd att undvika att ge sig ut dessa årstider av rädsla att bli lite blöt. Är vädret ostadigt har du ofta stigarna helt för dig själv, så varför inte skaffa kläder efter väder och passa på att njuta av det? Kolla bara upp att det inte är något extremväder på väg!
Genom att tvätta din dunjacka blir du inte bara av med fläckar och dålig lukt, utan förnyar också dunets isolerande egenskaper – så länge du gör det på rätt sätt!
Saker att ha med ut när du campar
Vi har gjort en lista över saker som kan vara bra att ha med ut när du campar. Listan är inte uttömmande, men ger en fingervisning om saker att titta på.
trekking
Har du bestämt dig för vilken vandringsled du ska gå? Bra, då är det dags att börja tänka på packningen! Här är en lista du kan använda som underlag för att förbereda din trekking-resa.
ÖVERST PÅ SIDAN