PTZEB

Zebastian gudmundsson

- PERSONLIG TRÄNARE
- OCR ATLET

PTZEB

Vem är du? 

Mitt namn är Zebastian Gudmundsson och jag är 26 år gammal. Mitt liv har präglats av idrott sedan mina tidiga tonår då jag började med boxning.

Träningen, gemenskapen och disciplinen fick mig att fastna direkt och jag började snart tävla under flera år. Känslan av att ständigt pusha mina egna gränser och se vad jag egentligen var kapabel av var obeskrivlig. Det var inte alltid lätt men det stillade den inre rastlösheten som annars var ständigt närvarande. 

Vad är ocr?

“Obstacle Course Running”.

Sedan några år tillbaka så tävlar jag i sporten “OCR”, hinderbanelöpning på elitnivå. Hinderbanelöpning är en sport som växer explosionsartat och loppen kan se lite olika ut beroende på aktörerna. Det brukar dock oftast se ut såhär:

Sprint:
3-5 km, 25 hinder

Medeldistans:
8 - 10 km, 40 hinder

Långdistans:
15 km, 40-60 hinder

Loppen är oftast kuperade med mycket backar, vatten och lera. Hindrerna är allt ifrån repklättring, simmning, bära tunga objekt, klättra i olika riggar mm. Det är det perfekta sättet om du vill mäta din fysisk och framför allt, din mentala styrka.

PTZEB

Vad gör du när du inte klättrar över hinder?

Jag jobbar sedan flera år tillbaka som PT och driver även eget inom träning/kost. Varje dag möter jag människor som vill något mer, som vill utvecklas och letar efter en förändring. Det är just vad jag brinner för, att vara med på den resan och att se personen nå sina mål, oavsett hur små eller stora dem är.

Jag har en stark tro på att människans kapacitet till förändring. Att ingenting är omöjligt med en tydlig plan, hårt arbete och människor i din omgivning som vill dig väl. 

Who we are is nothing but a stepping stone to what we can become.

Detta citat har följt mig sedan 17 års åldern och är som graverat på mina näthinnor. Det träffade så rätt, det var som om jag speglade mig själv i det. Jag har alltid drivits av en inre röst som alltid ha strävat efter mer, en rastlöshet som har lett till att jag ständigt har flyttat fram mina egna gränser, både mentalt och fysiskt. 

Upptäck andra ambassadörer

teaser sofia

Sofia Häger

Spinninginstruktör och triathelete som vill visa andra att det går att ha familj, karriär och mål med sin idrott/hobby.
Teaser Lisa

Power by Lisa

Lisa: Lic personlig tränare & träningsinspiratör, elitmotionär.
teaser lik

LIVET I KROKARNA

Helen Lindberg och Elin Johansson, födda i 80-talets början. Boendes i Kolmården utanför Norrköping. Löpentusiaster.