Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Padel: kuikma by decathlon gör dubbla stjärnvärvningar

Decathlons eget märke för padel, Kuikma, startar det nya året med att presentera två stjärnförvärv inom padelsporten.

Decathlons eget märke för padel, Kuikma, startar det nya året med att presentera två stjärnförvärv inom padelsporten - Maxi Sánchez och Lucía Sainz - för att representera märket under ett avtal som sträcker sig över tre år.

Samarbetet innebär att de nya ambassadörerna kommer att hjälpa varumärket att lyfta på den internationella marknaden genom att träna, spela och vara en del i utvecklingen av Kuikmas produkter. Detta är första gången märket slår sig in på den riktigt stora marknaden bland elitspelare inom sporten, men med samma filosofi som alltid -  att kunna erbjuda ett stort sortiment av produkter till ett rimligt pris.

Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Pr 990 hybrid: högpresterande och tekniskt racket

Världsmästaren från 2020, Lucía Sainz, väljer i år att spela med PR 990 SOFT som är en racket med förlåtande effekt tack vare skummet soft-EVA och slagkraftig på grund av det unika konceptet Twin Tube Carbon. För att på bästa sätt föra sig på banan, har hon valt att spela i skon PS 990 DYNAMISM, som gör det möjligt att förbättra prestationen.

Maxi Sánchez, WTP-mästare 2018, kommer att debutera i PR 990 HYBRID. Denna racket är hård, precis och kraftfull i sina träffar och tack vare den sträva ytan ger det bättre skruv på bollen. Tillsammans med skorna PS 990 DYNAMIC, den mest kompletta skon för utövande på expertnivå, kommer skon ge den nödvändiga dynamiken som krävs vid tävlingssammanhang.
Utöver detta kommer Kuikma som varumärke att samarbeta med elitspelarna för att ta reda på deras behov och bygga upp designen för att tillsammans validera de kommande produkterna.

Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Valj rätt padelracket

Du kan läsa mer om vårt utbud av padelracket och deras olika egenskaper i vår guide. Det kan hjälpa dig att välja rätt racket. Vilken form ska racketen ha? Till vilken typ av spelare? Nybörjare eller erfaren?

Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Kuikma: det mest konkurrenskraftiga varumärket på marknaden

Teamet på Kuikma Study Center, beläget i Madrid (Spanien), arbetar genom att ta fram de bästa materialen på marknaden i samarbete med  forsknings- och utvecklingscentrumet i Lille (Frankrike), där Decathlon har sitt huvudsäte. Ambitionen är att förse produkter till padelspelare på alla nivåer, från amatör till elit, genom att erbjuda ett konkurrenskraftigt och rimligt pris.

Kuikma börjar sin resa inom padelns elit tillsammans med Maxi Sánchez och Lucía Sainz, två världskända professionella padelspelare som båda varit i absoluta världstoppen under sin karriär.  Partnerskapet går längre än att bara använda varumärkets produkter, och kommer även att bestå av ett gemensamt framtagande av ett sortiment som är utformat för att möta behoven hos spelare på högsta nivå.

Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Decathlon är världens största sportvaruåterförsäljare. Hos Decathlon hittar du fler än 40.000 sportartiklar inom över 80 sporter. 
Vi levererar våra prisvärda produkter till hela Sverige.

Padel: KUIKMA by DECATHLON gör dubbla stjärnvärvningar

Om decathlon

Surprisingly good prices

Här på Decathlon designar, producerar och distribuerar vi våra egna märken, våra passionbrands. Vi är sportutövare, så våra produkter måste möta vår egen höga standard. De självklara fördelarna med detta är att vi kan ha mycket konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Annat som kan intressera dig

Hur väljer jag padelskor?

Hur väljer jag padelskor?

Läs våra råd om hur du väljer padelskor!

padel

Hur väljer jag padelboll?

Läs vår guide till hur du väljer padelboll!

padelracketar

Välj rätt padelracket

Läs våra rekommendationer för att välja rätt padelracket

10 JULKLAPPSTIPS FÖR PADELÄLSKAREN!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR PADELÄLSKAREN!

Oavsett om du spelar någon gång i månaden eller om du inte klarar dig en hel dag utan ett besök till padelbanan kan du hitta allt du behöver för ditt padelspel på Decathlon!