Tips bordtennis

BORDTENNIS TIPS

Upptäck alla våra bordtennistips för att välja rätt utrustning och förbättra ditt spel, oavsett om du vill spela under semestern, med familjen, vännerna eller i tävling!

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

En julklapp ska inte behöva kosta skjortan, det är väl ändå gesten som räknas? Därför har vi tagit fram en lista med tio julklappstips under 150 kr!
10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM

10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM

Julen är snart här, med andra ord är det alltså hög tid att skämma bort sina nära och kära! Vi kan garantera att du hittar den perfekta julklappen på Decathlon, men ibland kan det vara lite halvsvårt att navigera sig igenom vårt breda sortiment. Därför har vi nu tagit en lista med 10 julklappstips för honom!
10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

Vi kan garantera att du hittar den perfekta julklappen på Decathlon, men ibland kan det vara lite halvsvårt att navigera sig igenom vårt breda sortiment. Därför har vi nu tagit en lista med 10 julklappstips för henne!
bordtennisbord för fritidsbruk

Så väljer du bordtennisbord för utomhusbruk

När du ska välja bordtennisbord (eller pingisbord) bör du fundera på var du ska spela och hur du ska förvara bordet. Först och främst finns det två olika typer av bord: inomhusbord och utomhusbord.
Välj rätt pingisracket

Så väljer du pingisracket: vilken racket passar dig?

Vilken pingisracket passar dig bäst? Vi hjälper dig att välja mellan olika racketar för inomhus- eller utomhusbruk och för tävling eller fritid.