city sparkcykel

Hur du väljer rätt sparkcykel i vuxenmodell

Det finns många saker att tänka på när du ska välja modell, som t. ex. om du vill ha en hopfällbar sparkcykel, en modell med fjädring, och hur långt du vill åka. Hur väljer du rätt?

Du ska tänka på tre saker när du väljer din city sparkcykel: hur lång sträcka du ska åka, vilket underlag du åker på och om du vill ha en hopfällbar modell.

 Hur lång sträcka du åker

Hur du väljer rätt sparkcykel i vuxenmodell

Typ av underlag

Tänk på vilken typ av underlag du kommer åka på. Om ytan är ojämn och skrovlig ska du välja en modell med fjädring, framförallt fram, och med ergonomiska handtag som dämpar vibrationerna i ben och armar.

Hopfällbar modell?

Om du åker i kollektivtrafiken dagligen under dina turer, ska du välja en EasyFold-modell. Den fälls ut och ihop på en sekund, och bärs som en väska med hjul.

Du kanske även gillar

Scooter

Hur man väljer juniorsparkcykel

Kolla in våra tips som hjälper dig välja rätt sparkcykel i juniormodell!

inlines illustration

Hur du väljer rätt inlines för barnen

Inlinesåkning passar för alla åldrar! Den här roliga sporten hjälper barn att utveckla balans och koordination. Vilka inlines ska du välja för nybörjare, utövare på medel- eller expertnivå? Kolla in våra råd om hur du väljer rätt inlines för barnen!

Välj citycykel

Vilken citycykel är rätt för dig?

Att ta sig runt på cykel är både billigt, miljövänligt och njutbart! Vi hjälper dig att ta reda på vilken typ av citycykel som är bäst för dig utifrån hur långt du cyklar, hur ofta och i vilken typ av stadsmiljö.

Vanliga frågor och svar angående easybreath snorklingsmask

Easybreath Mask – Vanliga frågor och svar

Har du några frågor angående Easybreath snorklingsmasker? Titta här!