Valet av simglasögon är mycket viktigt. De hjälper dig inte bara att se bra under vattnet, men de skyddar också dina ögon. Varaktig anti-dimbehandling, komfort och synfält är alla viktiga fördelar! Svårt att välja? Inga bekymmer, Nabaiji är här!
Välj dina badglasögon enligt 3 kriterier: träningsfrekvens, glasögonstorlek och linsfärg.
Enligt övningsnivåer och träningsfrekvens kan användare välja olika typer av skyddsglasögon för att tillgodose deras behov när det gäller komfort, justering och stabilitet.
Skyddsglasögon för nybörjare simmare har utformats för komfort och enkel justering (med remmar eller notade näsbryggor). Om du vill ha ett bredare synfält kan du också välja en badmask. Med medelstabilitet erbjuder den ett panorama synfält så att du kan se allt som händer runt dig och känna dig bekväm.
Simglasögon för regelbunden användning är utformade med en mer flexibel näsbro och ett smalare synfält. De är fortfarande lätta att justera och ger större stabilitet vid simningslängder. Det finns också simmasker med dessa egenskaper om du föredrar dem framför glasögon.
Simglasögon för avancerade simmar genom att justera remmen och näsbryggan så att skyddsglasögonen passar perfekt till ditt ansikte. Dessa är de bästa och är avsedda för extrem komfort och extremt tydlig syn.
Våra badglasögon finns i två storlekar: Storlek S och L. Storlek S är för barn eller vuxna med mindre ansiktsstorlek. Storlek L är för barn eller vuxna med större ansiktsstorlek. Ett mycket enkelt test som hjälper dig att välja: 1. Placera glasögonens linser över ögonen och tryck, men lägg inte remmen runt huvudet. Om skyddsglasögonen skapar sug och stannar på plats är de i rätt storlek. Om inte, prova en annan storlek. Justera sedan glasögonen vid remmen och näsbryggan. Dra inte för hårt för att undvika skador, men se till att vatten inte kan komma in under linserna.
Färgen på dina linser måste anpassas till var du simmar.
Om du simmar utomhus eller i en pool med stark belysning.
Om du simmar i områden med genomsnittlig ljusstyrka.
Om du simmar i områden med låg ljusstyrka. Där poolen är ganska mörk och dåligt upplyst.