how to choose swimming googgles

Hur man väljer simglasögon

Valet av simglasögon är mycket viktigt. De hjälper dig inte bara att se bra under vattnet, men de skyddar också dina ögon. Varaktig anti-dimbehandling, komfort och synfält är alla viktiga fördelar! Svårt att välja? Inga bekymmer, Nabaiji är här!

Välj dina badglasögon enligt 3 kriterier: träningsfrekvens, glasögonstorlek och linsfärg.

Övningsnivåer

Enligt övningsnivåer och träningsfrekvens kan användare välja olika typer av skyddsglasögon för att tillgodose deras behov när det gäller komfort, justering och stabilitet.

beginner swimming goggles

Nybörjare

Skyddsglasögon för nybörjare simmare har utformats för komfort och enkel justering (med remmar eller notade näsbryggor). Om du vill ha ett bredare synfält kan du också välja en badmask. Med medelstabilitet erbjuder den ett panorama synfält så att du kan se allt som händer runt dig och känna dig bekväm.

intermediate kid

Mellanliggande

Simglasögon för regelbunden användning är utformade med en mer flexibel näsbro och ett smalare synfält. De är fortfarande lätta att justera och ger större stabilitet vid simningslängder. Det finns också simmasker med dessa egenskaper om du föredrar dem framför glasögon.

advanced goggles

Avancerad

Simglasögon för avancerade simmar genom att justera remmen och näsbryggan så att skyddsglasögonen passar perfekt till ditt ansikte. Dessa är de bästa och är avsedda för extrem komfort och extremt tydlig syn.

Simglasögon storlek

Våra badglasögon finns i två storlekar: Storlek S och L. Storlek S är för barn eller vuxna med mindre ansiktsstorlek. Storlek L är för barn eller vuxna med större ansiktsstorlek. Ett mycket enkelt test som hjälper dig att välja: 1. Placera glasögonens linser över ögonen och tryck, men lägg inte remmen runt huvudet. Om skyddsglasögonen skapar sug och stannar på plats är de i rätt storlek. Om inte, prova en annan storlek. Justera sedan glasögonen vid remmen och näsbryggan. Dra inte för hårt för att undvika skador, men se till att vatten inte kan komma in under linserna.

Färg av lins

Färgen på dina linser måste anpassas till var du simmar.

MIRRORED LENS

Spegelglas

Om du simmar utomhus eller i en pool med stark belysning.

SMOKED LENS

Tonade glas

Om du simmar i områden med genomsnittlig ljusstyrka.

CLEAR OR LIGHTLY COLOURED LENS

Ljusa glas

Om du simmar i områden med låg ljusstyrka. Där poolen är ganska mörk och dåligt upplyst.

Annat som kan intressera dig

Simning: våra råd för hur du ska använda din simutrustning

Simning: våra råd för hur du ska använda din simutrustning

Upptäck alla olika redskap som kan hjälpa dig att träna och förbättra din teknik!

pullbuoy

Använd en pullbuoy eller simplatta

Skulle du vilja kunna simma snabbare och med mindre ansträngning? Lär dig hur du använder en pullbuoy och en simplatta

Hur du tränar andningsteknik

Crawl - träna din andning

Har du svårt att andas när du simmar? Bloggen tipsar om hur du kan öka din lungkapacitet och få till rätt andningsteknik för att simma bättre. Gå dit nu.

Träning-för-simning-i-öppet-vatten

Träning för simning i öppet vatten

Låt oss bege oss till badhuset, för att träna på simteknik för öppet vatten. Att simma i bassäng gör dig redo för att börja simma i öppet vatten, och du kommer lära dig de tekniker som är absolut nödvändiga att bemästra utomhus.