Upptäck de bästa prylarna för cykelutflykten

En hybridcykel är perfekt för att göra cykelutflykter på blandade vägunderlag, från stadens asfalt till grusvägar på landet. Men för att njuta fullt ut av turerna behöver du mer än själva cykeln.

Här har vi listat prylarna som gör utflykten smidigare och säkrare!

bästa prylarna för cykelutflykten

Styrväskor

De finns i olika storlekar och är perfekta för att hålla mobil, nycklar, kort, snacks och karta lättåtkomliga och under uppsikt.

Styrväska 700

Ramväskor

En ramväska rymmer till exempel ett reparations-kit och några andra mindre föremål. Vissa ramväskor är också utformade för att du ska kunna sätta fast mobilen ovanpå, för att följa en färdväg på skärmen.

ramväska

Pakethållare

En pakethållare är ett måste om du vill kunna montera cykelväskor bak på cykeln. Men tänk på att inte alla pakethållare tål att lastas tungt: jämför maxlasten för olika pakethållare och välj den som motsvarar dina behov.

pakethållare

Cykelväskor

Cykelväskor som fästs i pakethållaren är perfekta att packa picknick och andra lite större saker i. Du kan välja mellan olika volymer och mellan regntäta och icke regntäta modeller.

Du behöver en pakethållare att hänga cykelväskan i, och den måste vara framtagen för att klara en maxlast motsvarande väskans och packningens totala vikt.

Cykelväska 900

Hjälm

Oavsett hur långt du cyklar och vilken väg du tar, bär alltid hjälm. 

hjälm

Första hjälpen-kit

Kom ihåg att stoppa ner ett första hjälpen-kit i någon av väskorna.

I vårt sortiment hittar du kompletta kit med mellan 31–62 delar.

Första hjälpen-kit

Trevlig utflykt! 

Riverside 500

Du kanske också gillar