bästa prylarna för cykelutflykten

Upptäck de bästa prylarna för cykelutflykten

En hybridcykel är perfekt för att göra cykelutflykter på blandade vägunderlag, från stadens asfalt till grusvägar på landet. Men för att njuta fullt ut av turerna behöver du mer än själva cykeln.

Här har vi listat prylarna som gör utflykten smidigare och säkrare!

Styrväska 700

Styrväskor

De finns i olika storlekar och är perfekta för att hålla mobil, nycklar, kort, snacks och karta lättåtkomliga och under uppsikt.

ramväska

Ramväskor

En ramväska rymmer till exempel ett reparations-kit och några andra mindre föremål. Vissa ramväskor är också utformade för att du ska kunna sätta fast mobilen ovanpå, för att följa en färdväg på skärmen.

pakethållare

Pakethållare

En pakethållare är ett måste om du vill kunna montera cykelväskor bak på cykeln. Men tänk på att inte alla pakethållare tål att lastas tungt: jämför maxlasten för olika pakethållare och välj den som motsvarar dina behov.

Cykelväska 900

Cykelväskor

Cykelväskor som fästs i pakethållaren är perfekta att packa picknick och andra lite större saker i. Du kan välja mellan olika volymer och mellan regntäta och icke regntäta modeller.

Du behöver en pakethållare att hänga cykelväskan i, och den måste vara framtagen för att klara en maxlast motsvarande väskans och packningens totala vikt.

hjälm

Hjälm

Oavsett hur långt du cyklar och vilken väg du tar, bär alltid hjälm. 

Första hjälpen-kit

Första hjälpen-kit

Kom ihåg att stoppa ner ett första hjälpen-kit i någon av väskorna.

I vårt sortiment hittar du kompletta kit med mellan 31–62 delar.

Trevlig utflykt! 

Riverside 500

Du kanske också gillar

Så förbättrar cykling din hälsa

Så förbättrar cykling din hälsa

Cyklingens oräkneliga hälsofördelar gör det till ett enkelt och effektivt sätt att träna kroppen: det är både bra för hjärtat, ger starkare ben och snabbar på viktminskning. Läs mer här.

hur-valjer-jag-cykelsadel

Hur väljer jag cykelsadel?

Läs våra tips om hur du väljer sadel till din cykel.

Att välja cykelhjälm

Hur väljer jag rätt cykelhjälm?

Cykelhjälmen är ett viktigt tillbehör – den skyddar ju din allra viktigaste kroppsdel. Klicka här för att läsa om hur du väljer rätt cykelhjälm utifrån din cykeldisciplin och huvudomkrets.

mtb

Saker att ta med ut på en stigtur

Du som inte har varit ute i MTB-spåren på länge kanske känner dig osäker på vad du ska ta med dig ut. Här är vår checklista, som hjälper dig att förbereda dig innan du ger dig ut på en härlig stigtur.