Ett långvarigt förhållande

Att uppleva DECATHLON slutar inte med att köpa en produkt. Vi vill utveckla en långvarig relation med er - idrottsanvändarna!

barn cykel sport

Att få din feedback, prata med varandra, dela en gemensam passion, stödja, motivera och hjälpa... Att uppleva DECATHLON slutar inte med att köpa en produkt. Vi vill utveckla en långvarig relation med er - idrottsanvändarna!

Nöjd eller nöjd är vår prioritet

När du skriver en recension om en av våra produkter eller en av våra tjänster skickas allt till det team som är direkt berörda (produktchef, butikschef...). Vi har åtagit oss att besvara 100 % av negativa recensioner.
Din feedback är viktig för oss och bidrar till att förbättra kvaliteten på de produkter och tjänster vi erbjuder dig!

För att bevisa att din feedback är viktig, låt oss säga atten av våra produkter får ett betyg under ⅗, dras varan tillbaka från försäljning för att göra förbättringar. Och för produkter med ett betyg lägre än 3,5/5 lovar vi att kontinuerligt göra förbättringar för att göra dig nöjd.

barnens rullskridskoaffär decathlon
cykelverkstad decathlon

En produkts livslängd avslutas inte när den har köpts

EN PRODUKT FÖR ALLTID: MER ÄN BARA EN ÖNSKAN, DET ÄR VÅRT MÅL!
Vi erbjuder flera lösningar för att förlänga din historia med våra produkter eftersom en ryggsäck eller en cykels livslängd inte slutar när du inte längre behöver den eller när den skadas.

cykelverkstad decathlon

Stödja och sammanlänka idrottsanvändare: få vår coachning!

Tidningen decathlon

Vi älskar idrott. Vi skulle vilja få dig att bli motiverad till att utöva någon. Och vägleda dig när du utför din aktivitet. För att göra detta har vi tänkt ut och lagt ut flera webbplatser på nätet, som alla är anpassade till behoven och önskemålen hos både barn och vuxna idrottsanvändare.

Sportrådgivning

Upptäck en eller flera sporter, förbättra hur du tränar, välkommen till Decathlon Magazine! Webbplatsen för att bli motiverad och uppgradera dina idrottskunskaper. 

SPORTRÅDGIVNING om mobiltelefoner

Du kanske även gillar