barn cykel sport

Ett långvarigt förhållande

Att uppleva DECATHLON slutar inte med att köpa en produkt. Vi vill utveckla en långvarig relation med er - idrottsanvändarna!

Att få din feedback, prata med varandra, dela en gemensam passion, stödja, motivera och hjälpa... Att uppleva DECATHLON slutar inte med att köpa en produkt. Vi vill utveckla en långvarig relation med er - idrottsanvändarna!

barnens rullskridskoaffär decathlon

Nöjd eller nöjd är vår prioritet

När du skriver en recension om en av våra produkter eller en av våra tjänster skickas allt till det team som är direkt berörda (produktchef, butikschef...). Vi har åtagit oss att besvara 100 % av negativa recensioner.
Din feedback är viktig för oss och bidrar till att förbättra kvaliteten på de produkter och tjänster vi erbjuder dig!

För att bevisa att din feedback är viktig, låt oss säga atten av våra produkter får ett betyg under ⅗, dras varan tillbaka från försäljning för att göra förbättringar. Och för produkter med ett betyg lägre än 3,5/5 lovar vi att kontinuerligt göra förbättringar för att göra dig nöjd.

En produkts livslängd avslutas inte när den har köpts

EN PRODUKT FÖR ALLTID: MER ÄN BARA EN ÖNSKAN, DET ÄR VÅRT MÅL!
Vi erbjuder flera lösningar för att förlänga din historia med våra produkter eftersom en ryggsäck eller en cykels livslängd inte slutar när du inte längre behöver den eller när den skadas.

cykelverkstad decathlon
cykelverkstad decathlon

Arbetsmiljöer

I över 40 år har våra verkstäder funnits tillgängliga på regional nivå och i butikerna, vilket bevisar stöd med att reparera och underhålla din sportutrustning.

underhåll av decathlon ridsadlar

Verkstadstjänster

Behöver du lite hjälp med att montera, underhålla eller reparera din cykel eller ditt löpband? Vi har tänkt på dig! Vi har till och med en hel webbplats som är tillägnad verkstadstjänster. På menyn: handledningar, kompatibla reservdelar, bruksanvisningar och teknisk information. Inga ursäkter för att inte komma igång!

begagnad cykel decathlon

Second life cyklar

Produktens andra liv äger rum på DECATHLON Second-hand: bra erbjudanden i butik och online. För att ge en produkt ett annat liv när du inte längre behöver den eller inte vill ha den längre är helt logiskt! Den extra bonusen: våra begagnade cyklar har en garanti.

återlämnande av dina decathlon-produkter

Delbyte

Ta tillbaka din gamla cykel eller din gamla skidutrustning så köper vi tillbaka den för att ge den ett nytt liv.

Stödja och sammanlänka idrottsanvändare: få vår coachning!

Tidningen decathlon

Vi älskar idrott. Vi skulle vilja få dig att bli motiverad till att utöva någon. Och vägleda dig när du utför din aktivitet. För att göra detta har vi tänkt ut och lagt ut flera webbplatser på nätet, som alla är anpassade till behoven och önskemålen hos både barn och vuxna idrottsanvändare.

SPORTRÅDGIVNING om mobiltelefoner

Sportrådgivning

Upptäck en eller flera sporter, förbättra hur du tränar, välkommen till Decathlon Magazine! Webbplatsen för att bli motiverad och uppgradera dina idrottskunskaper. 

Du kanske även gillar

VÅRT ENGAGEMANG FÖR ATT MINSKA MILJÖPÅVERKAN

VÅRT ENGAGEMANG FÖR ATT MINSKA MILJÖPÅVERKAN

Vi inser brådskan att agera utefter de pågående klimatförändringarna. I vårt dagliga arbete strävar vi ständigt efter att minska vår miljöpåverkan inom alla företagets sektorer.På denna sida inbjuder vi dig att läsa om utmaningen som klimatförändringarna innebär, och på vilka sätt vi försöker begränsa vårt klimatavtryck.

minskad produkter miljöpåverkan

Vi jobbar för minskad miljöpåverkan från våra produkter

Utöver att erbjuda dig förstklassiga sportprodukter, så är våra designteam åtagna till att utforma dem på ett miljövänligt och hållbart sätt. Vi använder oss av ekodesign för att uppnå detta.

Kontrollera tältet innan du ger dig av

Kontrollera tältet innan du ger dig av

Glöm inte att kontrollera tältets alla delar innan du ger dig av, för att slippa dåliga överraskningar väl på plats.

dunjacka

Så tvättar du din dunjacka

Genom att tvätta din dunjacka blir du inte bara av med fläckar och dålig lukt, utan förnyar också dunets isolerande egenskaper – så länge du gör det på rätt sätt!