Unselected
Så väljer du golfset för barn - Decathlon Inesis

Så väljer du golfset för barn

Vi guidar dig till att välja ett lämpligt golfset för ditt barns spel.

Unselected

VÄLJ GOLFSET TILL DITT BARN UTIFRÅN TRE KRITERIER: LÄNGD, ÅLDER OCH KLUBBANS EGENSKAPER.

Unselected

Barnets längd och ålder

Välj set utifrån barnets längd och ålder, så att barnet får klubbor med lagom långa skaft, som blir lättare att hantera. Inesis juniorset är färgkodade utifrån längd och ålder:

Unselected
Unselected
golfboll tour 900 decathlon inesis

12-pack golfbollar. Nej, du ser inte dubbelt.

Perfekt för dig som vill ha ett gäng golfbollar tillhanda, eller till dig som vet med dig att bollarna försvinner snabbare än du hinner slå. Fördelarna är många och risken för långa avstickare färre än förr.

Unselected

Egenskaper som underlättar spelet

Klubbor med barnanpassade egenskaper kommer att göra det mycket roligare att spela.

  • Förlåtande effekt

    För att underlätta spelet bör en juniorklubba ha ett huvud med extra bred träffyta och sula, eftersom det gör klubban mer förlåtande. Skaftet måste vara förkortat för att vara lätthanterligt för barnet.

  • Låg vikt

    Barn tröttar snabbt ut sig efter ett antal svingar. Därför är det bäst att ge barnet lätta klubbor att spela med. Förutom att klubborna blir mer lätthanterliga så väger de också lättare i bagen, och barnet tröttnar inte lika snabbt på att bära runt på den.

  • Anpassat grepp

    Det bästa är att ha ett grepp som är anpassat för storleken på barnets händer, med markeringar som gör det lätt att placera händerna rätt och träna in ett bra grundgrepp.

Unselected

Andra artiklar som kan intressera dig:

Så väljer du golfboll - Decathlon Inesis

Så väljer du golfboll

Vi guidar dig till att välja rätt golfboll!

Så väljer du golfhandske

Så väljer du golfhandske

Om du redan är van golfspelare är det säkert inte första gången du väljer en golfhandske, men är du nybörjare kan det kännas krångligt att välja bland alla olika modeller. Här är Inesis lista med tips för både nya och rutinerade golfspelare som är nyfikna på det här med golfhandskar!

header-välja-golfklubba-nybörjare

Så väljer du golfset som nybörjare

Är du sugen på att ge dig in i golfvärlden? I den här artikeln hjälper vi dig att välja klubborna för dina första rundor!

Yoga och sporter som bidrar till bättre koncentrationsförmåga

5 sporter som ger dig bättre koncentrationsförmåga

När du utövar sport får du ökad koncentrationsförmåga och du övar upp dina mentala färdigheter. Du får möjligheten att låta tankarna flöda fritt, och du lättar på anspänningarna i kroppen. Läs vår guide för att få veta mer.