Basket är en av de sporter som är mest påfrestande för lederna, eftersom den innehåller många hopp och snabba riktningsbyten.  Risken för skador, framför allt stukning av knän och vrister, är relativt stor, vilket gör det extra viktigt att skydda dig när du spelar.

Basket är förstås inte den enda sporten där det finns en skaderisk. Oavsett om du vandrar, dansar, springer eller spelar fotboll så finns det alltid en risk att skada sig. Så hur börjar man träna man igen efter en skada? Och hur undviker man att skada sig från första början?

VILL DU FÖREBYGGA SKADOR
ELLER REHABILITERA DIG?

Tarmak erbjuder stöd och skydd i två kategorier, som svarar mot olika behov:

VILKET LEDSTÖD SKA JAG VÄLJA?

Eftersom det här är medicintekniska produkter bör du ha sökt vård och fått en tydlig diagnos av din skada för att kunna välja en lämplig produkt.

asupp

SKYDD OCH STÖD ANPASSADE FÖR ALL TYP AV TRÄNING

Till skillnad från klassiska ortoser är våra produkter framtagna specifikt för träning. Målsättningen är att du inte ska behöva märka av dem medan du tränar.

asupp

SKYDD OCH STÖD FÖR ALLA LEDER

Skador på knän och fotleder är särskilt vanliga, men vi erbjuder stöd även för många andra leder och för alla användningsområden (vandring, löpning, styrketräning, judo, fotboll, tennis, handboll, volleyboll m.m.).

så undviker du att skada dig

Utöver att bära våra stöd och skydd, så kan du minska skaderisken ytterligare genom att:

basket decathlon

Emilie

Specialist på basketprodukter

"Välkommen in för att titta på hela vårt sortiment av led- och muskelstöd, för att förebygga skador eller rehabilitera sig efter en skada."

ANNAT SOM KAN INTRESSERA DIG