HUR DU VÄLJER RÄTT STORLEK PÅ SNORKELMASKEN EASYBREATH

Har du valt snorkelmasken Easybreath så du kan andas som vanligt i vattnet? Det är av största vikt att välja rätt storlek på din snorkelmask Easybreath, för att till fullo kunna njuta av utsikten under ytan! Läs vår guide för att välja rätt storlek! 

ESB

SNORKELMASKEN EASYBREATH FINNS NU TILLGÄNGLIG I 2 STORLEKAR: S/M och M/L.

Hur du väljer rätt storlek på snorkelmasken Easybreath

VÅRA TIPS FÖR ATT VÄLJA RÄTT STORLEK

Snorkelmasken Easybreath är en innovation! Till skillnad från andra masker kan du andas som vanligt, genom näsan och munnen, och du får en panoramasikt i 180°. Du behöver aldrig oroa dig för att imma bildas, tack vare det integrerade luftcirkulationssystemet. Det är av största vikt att du väljer rätt storlek på snorkelmasken Easybreath. Om masken är för liten kommer den sitta obekvämt, och en för stor mask släpper in vatten.
Snorkelmasken finns nu i 2 storlekar, som passar 90 % av alla ansiktsformer, för herr, dam och juniorer över 10 år:

- S/M är avsedd för smalare ansikten, och passar oftast för kvinnor, samt juniorer över 10 år.
- M/L passar de allra flesta vuxenansikten.

Du kommer garanterat att hitta rätt storlek för dig! Beställ din snorkelmask på Decathlons hemsida, eller besök en av våra butiker. 

PROVA SNORKELMASKEN

Du kan prova ut rätt storlek i en av våra butiker. Masken ska sitta tätt mot ansiktet, och passa ansiktsformen. Storleken passar dig, när det inte finns något mellanrum mellan silikonlisten och din kind.

BESTÄLL DIN SNORKELMASK VIA VÅR HEMSIDA

När du beställer din snorkelmask på decathlon.se, har du tillgång till ett illustrativt diagram, som visar vilken storlek du ska välja. Du behöver bara mäta avståndet mellan din kind och dina ögon, för att sedan välja rätt storlek:

- Om avstånder är under 10 cm, välj stl. XS (6-10 år)

- Om avståndet är under 12 cm, välj stl. S/M

- Om avståndet är över 12 cm, välj stl. M/L

Kontrollera sedan att det inte förekommer något glapp mellan maskens silikonlist och kinden, när du får hem din Easybreath mask. 

ESB

HUR DU TAR PÅ DIG EASYBREATH-MASKEN

Hur du väljer rätt storlek på snorkelmasken Easybreath

Det är hur enkelt som helst att ta på sig snorkelmasken. Du behöver bara passa in kinderna i snorkelmasken, som det visas på fotona ovan.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR