Tips Kampsport

KAMPSPORT TIPS

Upptäck våra kampsportstips, från judo till boxning, för att utrusta dig väl och förbättra din fysiska kondition eller din koncentration och vinna dina nästa fighter.

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

10 JULKLAPPSTIPS UNDER 150 KR!

En julklapp ska inte behöva kosta skjortan, det är väl ändå gesten som räknas? Därför har vi tagit fram en lista med tio julklappstips under 150 kr!
10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM

10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM

Julen är snart här, med andra ord är det alltså hög tid att skämma bort sina nära och kära! Vi kan garantera att du hittar den perfekta julklappen på Decathlon, men ibland kan det vara lite halvsvårt att navigera sig igenom vårt breda sortiment. Därför har vi nu tagit en lista med 10 julklappstips för honom!
10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

Vi kan garantera att du hittar den perfekta julklappen på Decathlon, men ibland kan det vara lite halvsvårt att navigera sig igenom vårt breda sortiment. Därför har vi nu tagit en lista med 10 julklappstips för henne!
JUDO

SÅ VÄLJER DU RÄTT DRÄKT TILL KAMPSPORTEN

Laura hjälper dig att välja rätt dräkt till kampsporten och berättar hur du bäst tar hand om den
kampsport barn

Vilken kampsport passar bäst för mitt barn?

Om ditt barn har mycket överskottsenergi är kampsport ett perfekt sätt att släppa loss. Men vilken kamsport passar bäst – boxning, judo, karate, taekwondo eller jiu-jitsu? Vi hjälper dig att välja!
Hur väljer man judo gi?

Hur väljer man judodräkt?

Vilken judogi behöver du eller ditt barn, baserat på träningsnivå? Laurent, produktingenjör med 3 DAN i judo, förklarar allt du behöver veta.
tips-spotta-simglasögonen-konstiga-sportvanor-kvinnor-pool-badmössa

Att spotta i simglasögonen (och andra konstigheter i sportens värld)

Spotta i simglasögonen, springa på stället i väntan på grön gubbe eller doppa tandskyddet i hett vatten... Har du någonsin sett folk göra de här sakerna, och undrat varför?
tips-personliga-erfarenheter-harmonie-yoga-boxning

Harmonie: “Yoga hjälper mig bli bättre på kampsport”

Tränar du kampsport och behöver utöva en sport för att få bättre fokus? Harmonie tränar boxning och yoga och berättar om sina personliga erfarenheter.
Så väljer du rätt tandskydd

Hur väljer jag boxningshandskar?

Oavsett vilken nivå du tränar boxning på är det viktigt att välja rätt boxningshandskar.
En kvinna som lindar en boxningslinda runt handen

Varför ska man använda boxningslindor, och hur gör man?

Boxningslindor – ett måste för boxaren. I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om hur och varför du bör använda boxningslindor.
Hur och varför ska du träna med slagmittsar?

Hur och varför ska du träna med slagmittsar?

Att träna med slagmittsar är det bästa sättet att imitera en kamp utan att träffa motståndaren på riktigt. Man tränar precision, snabbhet och styrka i slaget, medan man tonar musklerna och får bättre kondition.
Hur väljer jag huvudskydd för boxning?

Hur väljer jag huvudskydd för boxning?

Huvudskyddet är en viktig del i boxarens skyddsutrustning.
cc boxningssäck

Hur väljer jag boxningssäck?

Olika material (textil, syntet eller läder), olika storlekar... Boxningssäckar finns i flera varianter. Vilken är bäst lämpad för din träning?
Kampsport

VILKEN KAMPSPORT PASSAR DIG BÄST? (välj en kampsport)

Du har bestämt dig att prova på kampsport! Du har en hel värld av möjligheter framför dig, och det är dags att välja disciplin. Men för många nybörjare är det svårt att bestämma sig. Det finns många olika stilar och det är inte det enklaste att hitta den som passar dig. Den här artikeln kan inte leverera ett definitivt svar, då det är ett personligt val. Men du får några praktiska tips som kan peka ut rätt riktning.