10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

10 Sportiga julklappstips för henne

Julen är snart här, med andra ord är det alltså hög tid att skämma bort sina nära och kära! Vi kan garantera att du hittar den perfekta julklappen på Decathlon, men ibland kan det vara lite halvsvårt att navigera sig igenom vårt breda sortiment. Därför har vi nu tagit en lista med 10 julklappstips för henne!

Oavsett om du är på jakt efter ett par nya träningstights, ett nytt padelracket eller kanske en snygg och funktionell jacka för årets alla vandringsturer hittar du allt du kan tänkas behöva på Decathlon. För att göra det lite enklare för dig som (troligtvis) befinner dig mitt i klappjakten har vi tagit fram en lista med 10 inspirerande och prisvärda julklappar för henne!

10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE
PADELRACKET PR 190 VUXEN SVART/BLÅ ARTENGO

1. Padelracket pr 190 vuxen grön artengo

Prisvärt padelracket från vårt eget racket-varumärke Artengo! Perfekt för dig som precis börjat spela padel och vill ha ett funktionellt och lätthanterligt nybörjarracket. Förlåtande effekt i och med rackets material i EVA-skum täck av kompositfiber, dessutom extremt lätt med en vikt på endast 320 gram!

SNORKELMASK EASYBREATH 500 SUBEA

2. Snorkelmask easybreath 500 subea

Snorkelmask från vårt eget dykar-märke Subea! Uppgradering av vår bästsäljare Easybreath, nu med ännu mer fokus på både innovation och komfort. Medan du kan andas precis som vanligt genom både näsa och mun har du full panoramasikt tack vare det stora glaset, dessutom med exklusivt system för luftcirkulation som motverkar imbildning.

3. Tält camping med bågar arpenaz 4.1 f&b 4-manna 1 sovrum quechua

Stort och rymligt campingtält för 4 personer från vårt eget outdoor-märke Quechua! Designat med fyra bågar samt förmonterat sovrum och ett stort allrum där hela familjen får plats. Vårt mål är att kunna erbjuda ett lätt- och snabbmonterat tält konstruerat enligt vårt Fresh&Black-koncept som utvecklats för att minimera oönskat ljus och överflödig värme.

TÄLT CAMPING MED BÅGAR ARPENAZ 4.1 F&B 4-MANNA 1 SOVRUM QUECHUA
TÄLT CAMPING MED BÅGAR ARPENAZ 4.1 F&B 4-MANNA 1 SOVRUM QUECHUA
TÄLT CAMPING MED BÅGAR ARPENAZ 4.1 F&B 4-MANNA 1 SOVRUM QUECHUA
KONSTÅKNINGSSKRIDSKO 100 DAM/JUNIOR OXELO

4. Konståkningsskridsko 100 dam/junior oxelo

Stilrena och klassiska konståkningsskridskor från vårt eget varumärke Oxelo, perfekt för dig som precis börjat testa på konståkning eller bara vill ha ett par skridskor för att kunna ta dig ut på närmsta sjö i vinter! Skridskorna är inte optimerade för dig som utövar konståkning i klubb eller förening, dock passar dom alldeles utmärkt om du bara vill ut och åka lite på fritiden utan att kompromissa med varken pris eller kvalitet!

5. Trekvartstights för tennis dry hip ball dam svart artengo

Funktionella och bekväma tights som är utvecklade av vårt eget tennismärke Artengo! Fungerar lika bra på padelbanan som på tennisbanan för dig som vill ha något varmare över benen när det börjar bli lite kyligare utomhus. Tightsen är snabbtorkande och för enkelt bort svett under spelets gång genom en polyester- och elastanblandning i materialet, dessutom får du plats med både en och två bollar i det inbyggda resårbältet!

TENNISTIGHTS LEG TH 900 DAM SVART ARTENGO
TENNISTIGHTS LEG TH 900 DAM SVART ARTENGO
TENNISTIGHTS LEG TH 900 DAM SVART ARTENGO
10 SPORTIGA JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE
GOLFVAGN 3 HJUL COMPACT INESIS

6. Golfvagn 3 hjul compact inesis

Perfekt golfvagn på tre hjul som ger ökat stabilitet på banan, oavsett om du använder en bärbag eller vagnbag. Med ett justerbart och ergonomiskt handtag kan du enkelt ställa in handtaget efter din längd eller andra preferenser för att minska belastningen när du ska orka alla 18 hål. Golfvagnen fälls enkelt upp och ihop med ett enda knapptryck, dessutom minskar du belastningen på kroppen genom att använda en golfvagn på tre hjul istället för två!

DUNJACKA FÖR VANDRING I BERGSTRAKTER MT 100 -5 °C DAM SVART FORCLAZ

7. Dunjacka för vandring i bergstrakter mt 100 -5 °c dam svart forclaz

RDS-cerfifierad dunjacka från vårt eget vandrings-märke Forclaz, optimerat för vandringsturer i bergstrakter eller i skogen! Den mest kompakta av våra dunjackor som tar extremt lite plats i ryggsäcken när du inte använder den, det enda du behöver göra är att vika ihop den i vänsterfickan med hjälp av de dubbla dragtapparna. Jackan är garanterad att hålla dig varm ända ner till 5 minusgrader tack vare sin kapacitet att kapsla in luft på totalt 800 Cuin! 

HOOK'N JAB PADS 100 VÄLVDA OUTSHOCK

8. Hook'n jabs 500 välvda med dragsko svarta Outshock

Boxningsdynor från vårt eget varumärke Outshock, perfekta för dig som gillar att träna tillsammans med någon genom att utväxla både jabbar och krokar i högt tempo! Boxningsdynorna är optimerade så att du ska kunna utveckla både snabbhet och precision, det tjocka syntetöverdraget ger också god slitstyrka för ökad livslängd på dynorna. Det smarta meshfodralet avleder dessutom svett så att boxningsdynorna håller sig fräscha både under och efter användning!

SNÖSKOR LARGE - SH100 EASY BLÅ QUECHUA

9. Snöskor large - sh100 easy blå quechua

Häftiga och komfortabla snöskor från vårt eget outdoor-märke Quechua! Snöskorna är optimerade så att du enkelt ska kunna fästa dom på dina vandringskängor när det är dags att pulsa genom djup snö utan att behöva sjunka igenom och bli blött om fötterna. Sulans broddar samt 6 metallspetsar ger dig ett bra fäste, det mjuka EVA-materialet kring skornas överdel gör det dessutom både enkelt och bekvämt att ta sig fram utan att tumma på komforten!

CITYCYKEL LÅGT INSTEG ELOPS 520 BLÅ ELOPS

10. Citycykel lågt insteg elops 520 blå elops

Vårt hängivna team av cykeldesigners har tagit fram denna citycykel med lågt insteg, perfekt för dig som cykelpendlar i stadsmiljö! Elops är vårt eget varumärke optimerat för stadscykling, och vårt mål med denna cykel är att du ska kunna ta dig fram på ett bekvämt sätt utan att kompromissa med säkerheten. Fullt utrustad med både pakethållare, cykelkorg och stark dynamobelysning så att du enkelt kan ta dig runt på stan oavsett tid på dygnet!

10 JULKLAPPSTIPS FÖR GYMÄLSKAREN!

Max

Vandrare och golfälskare

Aktiva i dagar i svensk natur är det bästa jag vet, oavsett om det handlar om vandring, camping, paddling eller fiske. Hopplöst förälskad i golf och tar gärna en runda eller två mellan mina vandringsturer!

Annat som kan intressera dig

rullskridskor eller inlines

Hur håller jag motivationen för att träna uppe?

Du har all motivation som krävs, och vill äntligen börja sporta igen! (Efter uppehåll av olika orsaker...) Ta del av några tips för att fortsätta med träningen i längden, och hålla motivationen på topp! Mål: hitta takten och hålla den... kort sagt, det är dags att ta tag i träningen igen!
velo_urbain_velo_ville_decathlon

Så väljer du citycykel

Vill du komma igång och cykla igen, men vet inte vilken cykel du ska välja? Inte så konstigt, det finns många att välja på. Våra citycyklar är alla utformade för specifika behov och användningsområden. I den här artikeln guidar vi dig till att välja en modell som passar just dig!
tips-spotta-simglasögonen-konstiga-sportvanor-kvinnor-pool-badmössa

Att spotta i simglasögonen (och andra konstigheter i sportens värld)

Spotta i simglasögonen, springa på stället i väntan på grön gubbe eller doppa tandskyddet i hett vatten... Har du någonsin sett folk göra de här sakerna, och undrat varför?
6 enkla recept när du vandrar med barnen -teaser

6 ENKLA RECEPT NÄR DU VANDRAR MED BARNEN

För att locka med barnen ut på vandringen kan du förbereda enkla och goda måltider och mellanmål med dem. Det är dessutom ett kul sätt att spendera tid tillsammans!